POLEDAJTE NAŠE KOLEKCIJE

Izaberite nešto iz ručno izrađenih ogrlica, naušnica i narukvica. Istražite i pronađite svoje omiljene komade nakita koji odgovaraju za svaku prigodu.

Naš nakit je:

  • Ručno
  • Moderan
  • Inspirirajući
  • Priznat
  • Unikat
  • Izrađen po želji
  • Izrađen po želji
  • Lijepo upakovan poklon
Main Album » Zaručnički prstenovi

O NAMA

Nezaboravan nakit, napravljen sa ljubavlju.

ZLATARNA KORZO je brand koji svoju bogatu obrtničku tradiciju održava od 1972. godine. Danas je još uvijek u vlašništvu i upravljanju svojih izvornih osnivača ,koji su posvećeni ponovnom otkrivanju jedinstvenog nakita uvažavajući njihovo nasljeđe i njihovo prepletanje u savremenom kontekstu.

Uspjeh ZLATARNE KORZO kao i prepoznatljiv dizajn imaju svoju posebnost da naprave prelijepe proizvode u nakitu sa prepoznatljivom uslugom.

Usklađena kombinacija bogate tradicije i bezvremenske privlačnosti koju stvara ZLATARNA KORZO estetski su potpis koji je prepoznatljiv od strane klijenata širom svijeta.

Više od 40 godina iskustva u izradi posebnih komada nakita, primjenjujući naš talenat kako bi smo stvorili izuzetne rezultate u izradi nakita.

U današnje vrijeme od dizajniranja pa do izrade u nakitu je udahnut život po prvi put. Tajna fascinantnog svijeta nakita u kojem tehnika dizajniranja postepeno odlazi u pozadinu kako bi osigurala prostor za ljepotu nakita.

Naša prednost u stvaranju lijepih proizvoda nakita prožima se kroz naše prepoznatljive dizajne, a koji su napravljeni s posebnom pažnjom na svaki pojedini detalj prema izradi, završnoj obradi i dizajnu nakita.

Izazov je unaprijediti duh u dizajnu,usklađivanjem tradicije i modernog,u posebnom pogledu i pristupu u izradi nakita. Svijet koji je stvorila ZLATARNA KORZO je veliko ime vrhunskog nakita.

Mi posvećujemo pažnju na svaki komad nakita koju stvaramo, sve do najmanjih detalja, sa čistom estetikom daleko od tradicionalnih ateljea.

Odvažna privlačnost naših projekata odražava sliku brenda, poznata po bezvremenskoj viziji nakita i kreativnom okruženju u kojem se nalaze oblikovane ideje.

Želimo da se naši klijeti osjećaju osnaženi i posebni kada nose naš nakit.

Nadamo se da će te i VI uživati nositi naš nakit koliko god mi uživamo stvarati svaki taj komad nakita.

NAŠI RADOVI

Jedinstveno lijepo dizajnirani komadi nakita koji su izrađeni isključivo za Vas.

ZLATARNA KORZO već gotovo više od 40 godina izrađuje elegantan i zadivljujući bezvremenski visokokvalitetni nakit kao remek-djela, stvarajući ostavštinu zapanjujuće ljepote i besprijekornog umijeća.

Donosimo dizajnu život kroz bezprijekornu umjetnost i izuzetnu pažljivost izrade detalja, pomjeranjem granice onoga što je moguće i predstavljanjem nakita koji je stručno izrađen, izvorni i bezvremenski elegantan.

Vidi više

Luksuzano dizajniran nakit

Stvaramo bezvremensku eleganciju.

N1250

Zlatarna Korzo je brend luksuznog nakita specijaliziran za kreiranje visokokvalitetnih i individualno dizajniranih komada nakita.

Nakit izrađen u našoj radionici je ručno izrađen i od strane našeg stručnog tima u radionici koristeći izbor dragocjenih metala i najfinijih dragulja za nakit koji se zaista ističe.

Spektakularan i jedinstven dizajn je u srcu našeg rada, od složenog i tradicionalnog do smjelog i modernog, daje svoj poseban nakit koji iz ideje prelazi u stvarnost.

Posjetite nas

Uvijek poseban, uvijek orginalan.

Posjetite jednu od naših poslovnica da bi ste pogledali našu ponudu i pronašli inspiraciju za svoj vlastiti komad nakita Zlatarne Korzo.

ETL7538

Adresa:Zlatarna "KORZO", Turalibegova 22,75000 Tuzla, BiH

Tel: +387-35-257-042

Radno vrijeme: 8:30 – 17:00h

Subotom: 8:30 – 16:00h

Kontaktiraj nas ili posjetite

Posjetite jednu od naših poslovnica na top lokacijama:

Saznajte više o našoj pogodnoj službi i prekrasnom dragom nakitu koji možemo napraviti, samo za vas.

tel: +387-35-257-042
tel: +387-35-258-090
tel: +387-35-554-500

Napomena iz ZLATARNE KORZO

Stvaranje vanvremenske elegancije

Nadamo se da ćete uživati u posjeti našim poslovnicama i odvojiti vrijeme da pogledate naše proizvode. Naš pristup nakitu je drugačiji.

Nadamo se da će vas naš nakit očarati i da će te uživati u ljepoti dizajna koji će vam uljepšati dan.

Naša misija je dizajniranje nakita koji je poseban,unikatan,prepoznatljiv i prikladan za sve generacije, dajući vam osjećaj posebnosti za sve prilike.

S ponosom nosimo svoju bogatu porodičnu tradiciju u izradi nakita, stavljajući ih u savremeni kontekst kako bi stvorili jedinstvene i inspirativne ručno izrađene komade nakita, koji nisu lako dostupni na masovnom tržištu i trgovinama.

Naš dizajn nakita obično traže ljudi koji vole poseban komad nakita.

Nadamo se da će naš nakit biti inspiracija za osobe koje vole eleganciju,jednostavnost,posebnost kao i oni koji vole eksperimentirati sa svojim osobnim stilom.

Naš nakit će sigurno uljepšati vaš dan!

ZLATARNA KORZO