POLEDAJTE NAŠE KOLEKCIJE NAKITA

Izaberite nešto iz ručno izrađenih ogrlica,naušnica i narukvica.Istražite i pronađite svoje omiljene komade nakita koji odgovaraju za svaku prigodu. Naš nakit je:

O NAMA

Nezaboravan nakit, napravljen sa strastom

Uspijeh ZLATARNE KORZO kao i prepoznatljiv dizajn imaju svoju posobnost da naprave prelijepe proizvode i imaju nenadmašnu uslugu.

Usklađena kombinacija bogate tradicije i bez vremenske privlačnosti stvara ZLATARNA KORZO estetski potpis koji su prepoznati od strane klijenata širom svijeta.

S više od 40 godina iskustva u izradi lijepih komada nakita , primjenjujemo naš talent kako bi smo stvorili izuzetne rezultate.

U današnje vrijeme od dizajniranja pa do izrade u nakit je udahnut život po prvi put . Tajna fascinantnog svijeta u kojem tehnika postepeno blijedi u pozadinu kako bi osigurala prostor za ljepotu .

Naša prednost u stvaranju lijepih proizvoda prožima se kroz naše prepoznatljive dizajne ,a koja su napravljena s posebnom pažnjom na svaki pojedini detalj prema izradi, poliranju,završnoj obradi i dizajnu .

Izazov je unaprijediti duh obrtnika , usklađivanjem tradicije i modernosti,u posebnom pogledu. Svijet koji je stvorila ZLATARNA KORZO je veliko ime vrhunskog nakita .

Mi posvećujemo pažnju na svaki komad nakita koju stvaramo , sve do najmanjih detalja , je sa čistom estetikom daleko od tradicionalnih ateljea.

Odvažna privlačnost naših projekata odražava sliku marke , poznata po bezvremenskoj viziji nakita i kreativnom okruženju u kojem se nalaze oblikovane ideje.

Zelimo da se nasi klijeti osjećaju osnaženi i prekrasni kada nose nas nakit . Nadamo se da ce te vi uživati nositi naš nakit koliko god mi uživamo stvarati svaki taj komad.

ETL7754

NAŠI RADOVI

Jedinstveno lijepi dizajni koji su izrađeni isključivo za vas

ZLATARNA KORZO već gotovo više od 40 godina osmišljava elegantan i zadivljujući bezvremenski visokokvalitetni nakit kao remek-djela,stvarajući ostavštinu zapanjujuće ljepote i besprijekornog umjeća. Donosimo dizajnom život kroz besprijekornu umjetnost I izuzetnu pažljivost izrade detalja,pomjeranje granice onoga što je moguće i predočavanje nakita koji je stručno izrađen,divlji izvorni i bezvremenski elegantan.

Luksuzan dizajniran dizajn nakita

Stvaranje vanvremenske elegancije

N1250

Zlatarna Korzo je dizajniran brend luksuznog nakita specijaliziran za kreiranje visokokvalitetnih individualno dizajniranih komada.

Izrađen u našoj radionici, naš prelepi nakit je ručno izrađen i završen od strane našeg stručnog tima u kući koristeći izbor dragocenih metala i najfinijih dragulja za nakit koji zaista ističe.

Spektakularan i jedinstven dizajn je u srcu svega našeg rada, od složenog i tradicionalnog do smelog i modernog, uvući svoj lični nakit iz ideje u stvarnost.

Posjetite nas

Uvek lični, uvek originalan

Posetite jednu od naših prodavnica da biste pogledali izbor našeg najfinijeg dela i pronašli inspiraciju za svoj vlastiti komad nakita Zlatarne Korzo.

ETL7538

Adresa: Zlatarna "KORZO", Turalibegova 22,75000 Tuzla, BiH

Tel: +387-35-257-042

Radno vrijeme: 8:30 – 17:00h

Subotom: 8:30 – 16:00h

Kontaktiraj nas

Koncept kreiranja

Saznajte više o našoj pogodnoj službi i prekrasnom dragom nakitu koji možemo napraviti, samo za vas.